Geavanceerd zoeken

€ 0,00

Stapelbedden

per pagina

Artikelen 1 tot 48 van 70 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Een kinder stapelbed: de ruimtebesparende oplossing!

U wil uw kinderkamers opsmukken met een leuk kinder stapelbed? Bij Emob4kids vindt u ongetwijfeld de geknipte stapelbedden voor de tienerkamer van uw kinderen. Welk kind droomt niet van een groot stapelbed om samen met broer of zus in te slapen?

Is de ruimte in de kinder slaapkamer beperkt? Dan bieden deze stapelbedden een praktische oplossing. Daarenboven wordt door de speelse designs van de bedden de creativiteit van uw kinderen sterk gestimuleerd.

Extra handig zijn de bedlades of rolbedden die onder onze bedden passen. Gebruik de lades om alle speelgoed in op te bergen of nodig een vriend uit om trots je unieke kamer te tonen en laat hem of haar een nachtje slapen in het rolbed of stapelbed zelf. Er zijn zelfs stapelbedden waarin je met 3 personen kan slapen!

Doordat alle bedden op voorraad zijn, garandeert Emob4kids een snelle levering bij u thuis. Bekijk nu het grote aanbod, bestaande uit stapelbedden uit hout, mdf of spaanplaat. Borrelt er een vraag bij u op? Stel die dan onmiddellijk via de chatfunctie, zodat u niet hoeft te wachten en u meteen kan beslissen of het stapelbed aan uw wensen voldoet.

Twijfel alvast niet. Als uw kinderen een kamer moeten delen dan is een stapelbed van Emob4kids de oplossing die u zoekt!