Geavanceerd zoeken

€ 0,00

Kinderbedden

Originele en toffe kinderbedden online bestellen

Een groot aanbod leuke kinderbedden wacht op u! Emob4kids selecteerde een overweldigend aanbod bedden bestaande uit autobedden, themabedden, halfhoogslapers, kajuitbedden, halfhoogslapers, en stapelbedden,... Voor iedereen wat wils dus!

Hebt u een kleine kinderkamer en wilt u de ruimte kostbaar gebruiken, kies dan voor een ruimtebesparend kinderbed zoals een hoogslaper of halfhoogslaper met bureau. Onder de hoogslapers van Emob4kids kan u gemakkelijk een bureau plaatsen zodat u de overige ruimte in de kamer voor andere dingen kan gebruiken. Ook de half hoogslapers met bureau zijn gemakkelijk. Als u het bureautje niet nodig hebt, schuift u het gewoon onder het kinderbed zodat de rest van de kamer volledig vrij is!

Vind je het fijn als je vriendjes komen logeren? Wat had je dan gedacht van een mooi & stevig stapelbed. Slapen was nooit leuker! Ook onze rolbedden zijn ideaal om uw gasten een welverdiende nachtrust te bezorgen.

Uw kinderen kunnen niet buiten spelen omwille van het slechte weer? Geen probleem, maak van hun kinderbed een speelparadijs dankzij de houten halfhoogslapers met glijbaan en bijhorende speeltenten. In een handomdraai maakt u van een bed een heus piratenschip of een prinsessenpaleis. Ook onze kinderbedden in de vorm van een prinsessenkoets of autobed zorgen ervoor dat uw kinderen dolgraag in hun kamer vertoeven.

Bekijk ook de bijhorende meubelen en kinderkamers die bij uw favoriete kinderbed passen. Emob4kids helpt u bij de volledige inrichting van uw kinderkamer. U vindt bij ons niet alleen kinderbedden, maar ook kasten, bureautjes, commodes en kleurrijke decoratie om uw kamer volledig in te richten.

Naast het meubilair kan u dankzij Emob in 1 inspanning de volledige kinderkamer vormgeven. Ook matrassen, beddengoed, kinderkamerdecoratie, tapijten, hanglampen,… vindt u allemaal terug in het ruime gamma van Emob. Op die manier vergeet u niets te voorzien om  uw kinderkamers  in te richten.

Onze unieke en speelse kinderbedden maken uw kinderen trots op hun slaapkamer. Emob4kids houdt alle kinderbedden op voorraad waardoor deze binnen drie werkdagen en op afspraak bij u thuis geleverd kunnen worden. Bekijk ons complete assortiment online en bestel dat leuke kinderbed waar u al zo lang naar zocht!